Вівторок, 07.05.2024, 23:24
Вітаю Вас, Гість

14:11
Готуємось до проходження курсів
 Шановні колеги! У розділі "Методична робота", на веб - сторінку "Атестація" завантажено матеріал щодо проходження курсів підвищення кваліфікації на базі КОІПОПК (приклад оформлення авторського проекту,  підготовки до проходження курсів підвищення кваліфікації). Курси підвищення кваліфікації є основною складовою удосконалення педагогічної майстерності і фахової кваліфікації на підставі осмислення власної діяльності.
  Метою підвищення кваліфікації педагогічних працівників є вдосконалення їх освітнього рівня та професійної підготовки внаслідок поглиблення, розширення та оновлення загальнонаукових та спеціальних знань та вмінь.
      Завдання курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників - формування їх методологічної та теоретичної компетентності, поглиблення соціально-гуманітарних і психолого-педагогічних знань, формування умінь використовувати новітні освітні та інформаційно-комунікативні технології.
  Курси підвищення кваліфікації виконують три взаємопов'язані функції:
компенсаторну - ліквідацію прогалин у базовій освіті;
адаптивну - оперативна підготовка до змін в освітньому і суспільному житті;
розвивальну - забезпечення загальнокультурного розвитку, збагачення науковими знаннями, задоволення багатогранних пізнавальних інтересів та духовних потреб особистості. Завітайте на веб- сторінку "Атестація".
Категорія: Події | Переглядів: 402 | Додав: OlenaT | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
2 Alenka  
"Майстерність вихователя не є якимось особливим мистецтвом, що вимагає таланту, але це спеціальність, якої треба навчитись, як треба навчити лікаря його майстерності, як треба навчити музиканта". А. С. Макаренко.

1 OlenaT  
Більш детально на сайті ММЦ!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]