Четвер, 18.04.2024, 15:55
Вітаю Вас, Гість

09:48
Серпнева педагогічна конференція-2017: запрошуємо до співпраці!

Шановні колеги! 29 серпня 2017 року (вівторок) з 10.00 до 12.00 у Славутицькому ліцеї відбудеться серпнева педагогічна конференція у форматі панельної дискусії.

Панельна дискусія – це публічні дебати на визначену тему для обговорення якого-небудь питання в будь-якій галузі (в даному випадку – освітній) із залученням експертів.

Тема конференції «Формування стратегії розвитку навчальних закладів міста Славутича в умовах розбудови нової української школи».

Учасники конференції: активні, ініціативні педагоги дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста: директор, заступники директора, голова профспілкового комітету, вчителі, вихователі, представники батьківського комітету, представники місцевої влади, активні славутичани.

Процедура проведення конференції: після урочистого відкриття засідання учасники конференції об’єднуються у фокус-групи за визначеними для обговорення темами, кожна група працює в окремій аудиторії, де в неформальній атмосфері відбувається обговорення сучасних напрямків розвитку освітньої галузі міста. До кожної групи входить 15 осіб.

 

Теми для обговорення під час роботи фокус-груп:

 

1. Формування сучасної мережі навчальних закладів міста Славутича як стратегія розвитку варіативної освіти.

Бардакова Н.О., завідувач методичного центру

2. Соціальна згуртованість та впровадження педагогіки співробітництва в новій українській школі.

Мех Г.В., учитель початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. №3

3. Компетентнісний підхід – основа якості змісту навчально-виховного процесу в закладах освіти міста.

Мандровний О.М., методист методичного центру

4. Наступність і перспективність дошкільної і початкової освіти в умовах впровадження нових Державних стандартів.

Мороз О.І., методист методичного центру

5. Використання науково-методичного забезпечення у царині дошкільної освіти: виклики та досягнення сьогодення.

Терещенко І.А., методист методичного центру

6. Реалізація Програми національно-патріотичного виховання школярів міста Славутича в контексті модернізації сучасної школи.

Заставнюк О.О., методист методичного центру

 

Після обговорення проблеми і вироблення рекомендацій представник кожної групи презентує результати. Підсумки узагальнюються у рекомендаціях педагогічної конференції, які беруться до уваги для функціонування системи освіти міста у 2017/2018 н.р.

Панельна дискусія – альтернатива традиційній конференції, оскільки дає можливість залучити до обговорення важливих освітянських проблем та прийняття рішень кожного, хто засвідчить інтерес до заявленої теми.

Запрошуємо до співпраці! Під час конференції працюватиме виставка-продаж фахової літератури. Передбачена перерва з 10.30 до 10.45. Орієнтовний час завершення роботи конференції - 12.00.

Пропонуємо скористатися веб-додатком до сайту методцентру – блогом «Серпнева конференція – 2017» https://slavmmc.blogspot.com, на якому розміщені матеріали конференції, а також нормативно-правові, методичні матеріали з підготовки до 2017/2018 навчального року.

За детальнішою інформацією звертайтесь до координатора конференції:
Бардакова Н.О., bardakova73@gmail.com, тел.2-35-32, 0663820282

Переглядів: 386 | Додав: OlenaT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]