Субота, 18.05.2024, 22:07
Вітаю Вас, Гість

13:32
Стою на батьківськім порозі

Настає час, коли починаємо відчувати гостріше, частіше потребуємо мовчазного співрозмовника, коли уже не можемо стримувати те, що рветься з душі… Та це не межа, а лише початок  усвідомленої правди життя, простої, наче яблуко. Декілька слів, а в них – уся людина, її духовні ідеали, її світ, життєва позиція. Тому так важливо зберегти недомальовані картини з дитинства, аби «не перестаратися», «не перемудрити», «не перемалювати»; делікатно і ніжно торкатися спогадів, щоб їх звучання у душі не перетворилося на невтішне волання, а дії та вчинки стали живим втіленням совісті, бережливого ставлення до людей,  почуттів, емоцій, до світу.

Сподіваюся, що кожен, хто прочитає прості, але сповнені щирості рядки, знайде для себе щось важливе,  що стане віддзеркаленням його життя, настрою;  слова-звернення допоможуть прозріти, стати «заможним душею», осягнути цінність нашого буття на Землі. З творчим доробком "Стою на батьківськім порозі" можна ознайомитися на віртуальній сторінці директора.

 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 481 | Додав: OlenaT | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 2
2 OlenaT  
0
Я теж їду до своєї матусі у гості, вона чекає...

1 Natalya  
Перечитуючи рядки віршів збірки, подумки повертаєшся  в дитинство, до рідних твоєму серцю місць ( "Стою на батькіськім порозі", "Вікна хати, що дивляться в сад...", "Таємна розмова") і так тепло на серці. Я щаслива, бо можу пригорнутися до своєї матусі, почути її голос ....
Ваші вірші, шановна Віро Іванівно, вселяють віру - не все ще  втрачено в людських стосунках: добро, любов, повага, осмислена життєва позиція   переможуть ( "Коли немає сили", "Пізнай суть того"Люблю", "А що таке добро")
Ви неймовірна жінка. Я задумалася над цінністю свого буття на Землі....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]