Середа, 08.05.2024, 08:54
Вітаю Вас, Гість

21:30
Від маленького Славутича – до великої України

В навчальних закладах м. Славутича щорічно реалізується План заходів з патріотичного виховання дітей та молоді. Упродовж 2013/2014 навчального року здійснюється відповідна системна робота, яка спрямована на формування у школярів почуття патріотизму, національної свідомості, високих моральних якостей громадянина, розвиток духовності та зміцнення моральних засад.  Робота здійснюється в рамках загальноміських щомісячних виховних освітніх ініціатив «Україно – мій духмяний дивосвіт!»; «Молодь – погляд у майбутнє!»; «Бережімо собори наших душ»; «Своє минуле пам’ятаємо – щасливе майбутнє маємо!»; «Я – громадянин, я – патріот, я – житель свого міста»; «Славутич – наш дім» із залученням працівників закладів та установ міста, громадських організацій.

У І семестрі 2013-2014 навчального року проведена низка заходів, серед яких найбільшу зацікавленість учнів викликали загальноміські години спілкування «Від маленького Славутича – до великої України», «Ти – особистість, ти – громадянин», «Україна – моя рідна земля», єдині уроки в рамках відзначення Дня українського козацтва, Дня прапора та 22-ї річниці незалежності України, традиційна загальноміська спортивно-розважальна гра «Я люблю Україну» для учнів 8-х класів та їх  батьків.

З метою формування патріотичної культури у всіх навчальних закладах міста оформлені куточки державної символіки. Щоденно заняття у навчальних закладах міста розпочинаються з підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну України.

Матеріали сайта ММЦ
Категорія: Події | Переглядів: 398 | Додав: OlenaT | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]