Понеділок, 20.05.2024, 03:55
Вітаю Вас, Гість

18:15
Відбулася педагогічна рада

29 листопада в дитячому будинку "Центр захисту дітей" відбулося засідання педагогічної ради на тему "Здоровий спосіб життя і його вплив на розвиток дитячого організму" (план). Форма проведення - педагогічна вітальня. Здоров'я дитини - найважливіша цінність. Збереження здоров'я дітей - головне завдання закладу. Стратегічна мета закладу - виховання фізично здорової, освіченої, інтелектуально розвиненої особис­тості з високими моральними принципами. Специфіка професії педагога є причиною того, що в педагогів частіше, ніж у представників інших професій, виникають різноманітні порушення у психічній сфері: ослаблення памяті, утруднення мислення, підвищення збудливості, погіршення сну. На думку соціологів, рівень стресів, що зазнають педагоги, можна порівняти з напруженням , якого зазнають шахтарі, спускаючись у шахту, чи пілоти цивільної авіації під час зльоту літака в небо.
                                                                      

Одним із домашніх завдань для вихователів було створити рекламу на тему "Здоровенькі були". Вихователі підійшли до завдання творчо, приготували "Фруктовий мікс" і прорекламували його у віршованій формі. Дякуємо всім учасника педагогічної ради. Зичимо міцного здоров'я! Рішення педагогічної ради №2.
                                                                       

Категорія: Події | Переглядів: 474 | Додав: OlenaT | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 5
5 Славутичанка  
Смачно, корисно, красиво!

3 Квітка  
Молодці!!!! Ви вибираєте гарні прийоми, методи й форми роботи з педагогами.... Саме це, вважаю, й призводить до гарних результатів вашої праці... Наснаги в вашій роботі)

4 OlenaT  
Кадри повинні бути здоровими!!!

2 Natalya  
А ще і корисно! Ми вибираємо здорове харчування!

1 OlenaT  
Смачненько виглядає!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]