Четвер, 16.05.2024, 09:12
Вітаю Вас, Гість

12:40
Виставка
Шановні колеги!

27 лютого – 1 березня 2014 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б) відбудеться П’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

         Розпорядженням Кабінету Міністрів України  виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, поставленими на розгляд проблемами прискорення реформування галузі освіти, чисельністю учасників визнана найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

         До участі у виставці запрошуються навчальні заклади та наукові установи України, закордонні навчальні заклади, агенції освіти за кордоном, регіональні і муніципальні органи управління освітою, наукові та навчально-методичні центри, асоціації, фонди, виробники і дистриб’ютори засобів навчання, видавництва.

В програмі виставки:

·         Презентація закладів освіти України, закордонних навчальних закладів та міжнародних представництв.

·         Презентація досвіду співпраці з закордонними освітніми закладами, практики реалізації спільних освітніх і науково-технічних проектів.

·         Презентація наукової та науково-технічної діяльності наукових установ і закладів освіти.

·         Демонстрація електронних навчально-методичних комплексів, рейтингових систем, обладнання, продуктів, програм та рішень для системи освіти.

·         Науково-практичні конференції, семінари, стендове обговорення проблем.

·         Конкурси для навчальних закладів, підприємств, школярів та студентів.

·         Вступна кампанія 2014 року в Україні та за кордоном.

Для учасників виставки відбудуться:

- Рейтинговий виставковий конкурс для вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації та установ післядипломної освіти: Гран-Прі «Лідер вищої освіти України», Гран-Прі «Лідер післядипломної освіти України»,  «Лідер міжнародної діяльності», «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

- Рейтинговий виставковий конкурс для закладів професійно-технічної освіти: Гран-Прі «Лідер професійно-технічної освіти України».

- Відзначення вищих навчальних закладів – учасників міжнародних рейтингів відповідними Сертифікатами.

- Конкурс з тематичних номінацій з актуальних проблем розвитку національної освіти з нагородженням золотими, срібними і бронзовими медалями.

На науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах, майстер-класах презентуватимуться сучасні досягнення освітянської практики, творчі здобутки педагогічних колективів і науковців в інноваційній модернізації галузі освіти, здійснюватиметься обмін досвідом між фахівцями освітньої галузі різних країн, що стане поштовхом до народження нових ідей з питань розвитку міжкультурного освітнього діалогу.

З повагою,

ОРГКОМІТЕТ ВИСТАВКИ:

вул. П. Лумумби, 4/6, корпус В, оф. 1107, м. Київ, 01042, Україна

Тел./факс: +38  044 498-42-04, 498-42-05, 498-42-06, 498-42-07

Тел.моб.: +38 067 656-51-89

E-mail: expo@vsvit.com.ua

Http://www.vsosvita.com.ua
Категорія: Події | Переглядів: 604 | Додав: OlenaT | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]