Субота, 18.05.2024, 23:05
Вітаю Вас, Гість

12:27
Вітаємо переможців!

Вітаємо переможців Сімнадцятої педагогічної виставки "Освіта Славутича - 2016"! Лата В.І. - номінація "Спеціальна педагогіка", методична розробка "Вироблення навичок усвідомленого читання у дітей з порушенням інтелектуального розвитку на уроках української мови та літератури" - Диплом І ступеня. Номінація "Презентація", авторська поетична збірка "Стою на батьківськім порозі". Золотий фонд виставки. Тарикіна О.М.- номінація "Методична робота". "Кордони професійного життя: матеріали семінарів - практикумів для педагогів дитячих будинків" - Диплом І ступеня. Творчого натхнення Вам, шановні колеги!  Завітайте на веб - сторінку педагогічної виставки "Освіта Славутича - 2016" 

Категорія: Події | Переглядів: 406 | Додав: OlenaT | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
2 Natalya  
Щиро вітаю вас, шановні колежанки, з перемогою! Приємно і легко працювати в команді таких відомих, творчих, креативних і  успішних  людей. Миру, добра, весняного настрою.

3 Alenka  

1 Alenka  
Вітаю колегу з призовим місцем! Нехай душа народжує прекрасні мрії, а розум втілює їх у життя. Хай добрий художник розфарбує Ваше життя яскравими фарбами, а талановитий
композитор напише мажорну мелодію Вашої долі.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]