П`ятниця, 03.05.2024, 13:39
Вітаю Вас, Гість

11:57
Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті»

Шановні колеги! З 22 до 24 жовтня 2013 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б, павільйон № 1, вхід Д) відбувається V Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Виставка представляє 796 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних та муніципальних органів управління освітою, видавництв, підприємницьких структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 регіонів України, а також учасників з Китайської Народної Республіки, Російської Федерації, США та Французької Республіки.

У тому числі у виставці беруть участь заклади й установи освіти Київської області, серед них - міський методичний центр відділу освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради та дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 4 "Марите". 

Досвід співпраці з українськими колегами презентують агенція Campus France, Московський Технологічний Інститут «ВТУ», Moscow Business School в Україні, Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS, компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)».

Сучасні засоби навчання, електронні проекти, програми та рішення для галузі освіти представляють: компанія INTEL UKRAINE, Національний проект «Відкритий світ», представництво «Epson Europe B.V.» в Україні, компанії «АВ-ПРО», «Панасонік Україна Лтд», «Майкрософт» - рішення для освіти, компанія «2х3 Україна» - представництво польського виробника ТМ 2х3, компанія «Інтер Системс» (ТМ BenQ, Vivitek), програмно-апаратний комплекс «Смарсі», благодійна організація «Освітні ресурси і технологічний тренінг», UNIVERSINET, компанія Пролего – представник LEGO Education (Лего освіти) в Україні, компанія «Інфолайф Київ», Всеукраїнська освітня Інтернет-мережа «Щоденник.ua», компанія «Інфол», фірма «1С Україна», Український центр інноватики та патентно-інформаційних послуг, ТМ QUICK TEACHER, компанія «ІНТЕРДИЗАЙН Україна», приватне акціонерне товариство «МТС Україна» (мобільна академія для батьків, програма підтримки студентів, мобільний інтернет від МТС в школи).

На 109 науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах, майстер-класах, презентаціях відбудеться обговорення нагальних проблем подальшого реформування галузі освіти, удосконалення процесу навчання і виховання, впровадження інформаційних технологій і педагогічних новацій, обмін досвідом практичної роботи та здобутками кращих навчальних закладів.

У рамках Року дитячої творчості під час роботи виставки відбудеться відкрита стендова презентація робіт учнів і студентів Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи». Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти разом з представниками Росії та Казахстану представлять пересувну Міжнародну виставку дитячих робіт.

Національна виставка «Інноватика в сучасній освіті» за своїм фаховим і науковим рівнем, чисельністю учасників є однією з найбільш рейтингових та широкомасштабних освітянських форумів в Україні.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.02.2013 № 89-р «Про затвердження переліку виставок і ярмарків, що проводитимуться в Україні у 2013 році, яким надається статус міжнародних та національних» виставці «Інноватика в сучасній освіті» офіційно надано статус національної та включено до переліку національних виставок, що проводяться в Україні в 2013 році.

Запрошуємо відвідати виставку «Інноватика в сучасній освіті»!

Виставка працює:

22 - 23 жовтня 2013 року – 10.00 – 18.00

24 жовтня 2013 року – 10.00 – 16.00

Вхід вільний. Детальніше тут

Категорія: Оголошення | Переглядів: 450 | Додав: OlenaT | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]